Ζενίτ: Ήττα από την Κάλεβ με μισή ομάδα

Ζενίτ: Ήττα από την Κάλεβ με μισή ομάδα

Η ελλιπέστατη ομάδα από την Αγία Πετρούπολη ηττήθηκε εντός έδρα με 76-75 χωρίς τους Άιβερσον, Ρένφροε, Πονίτκα, Κβοστόφ στην 12άδα της. Λογικά όλοι τους δεν θα αγωνιστούν και απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 7 Φεβρουαρίου.

Τα προβλήματα τραυματισμών… λύγισαν την Ζενίτ και πρόσφεραν χαμόγελα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα από την Αγία Πετρούπολη ηττήθηκε με 76-75 από την Καλέβ, μέσα στο σπίτι της, Με τους   Άιβερσον, Ρένφροε, Πονίτκα, Κβοστόφ να μην αγωνίζονται και να είναι και αμφίβολοι για όλη την διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα.

Είναι πολύ πιθανό να μην ταξιδέψουν για την Ελλάδα και το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 7 Φεβρουαρίου, με τους Πράσινους να έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα υπέρ τους.

Οσο για το ματς με την Κάλεβ, το συγκρότημα του Ζουάν Πλάθα δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Μάικ Βινάλες ο οποίος είχε 29 πόντους για λογαριασμό της Κάλεβ, υποχρεώνοντας σε ήττα την Ζενίτ.

Για τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ ήταν ο Όστιν Χόλινς με 18 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν επίσης οι Ζούμπκοφ (12π.) και Αγιόν (11π.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ