Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Νίκησε ο ΠΑΟΚ, νίκησε και η Ξάνθη. Μέρα χαράς στο Σαββιδέϊκό.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Έπιασε δουλειά ο Παναγιώτης Φασούλας για την ΕΟΚ

Φώναξε «παρών» στο All Star Game, ξεκίνησε τις επαφές, δείχνει έτοιμος να διαδραματίσει ρόλο την επόμενη μέρα ο Φασούλας.

Έπιασε δουλειά ο Παναγιώτης Φασούλας για την ΕΟΚ | to10.gr

Αν νομίζετε ότι ήταν ένα… πυροτέχνημα, ότι απλά είπε «είμαι εδώ» ο Παναγιώτης Φασούλας, μάλλον δεν έχετε αξιολογήσει σωστά τις προθέσεις του. Η «αράχνη» υφαίνει τον ιστό της και το κάνει με απίστευτα μεθοδικό τρόπο, κινούμενος ταυτόχρονα πιο γρήγορα από κάθε άλλον, δείχνοντας ότι έχει κάνει τον σχεδιασμό και απλά τον υλοποιεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Φασούλας είναι στο Ηράκλειο, είχε την ευκαιρία στο περιθώριο του All Star Game να μιλήσει με αρκετούς παράγοντες των σωματείων της Α1 (κι όχι μόνο), να κάνει επαφές, να θέσει θέματα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Φρόντισε να έρθει σε επαφή με ανθρώπους από τον χώρο, να δει παλιούς συναθλητές και να διαμορφώσει μια ατζέντα, γεμάτη ραντεβού, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στόχος του Φασούλα είναι να δημιουργήσει έναν πόλο έλξης, να συμμετέχει σε μια πλατφόρμα συζητήσεων, για το… αύριο του ελληνικού μπάσκετ. Κι επειδή ο καιρός του ενός ανδρός έχει περάσει ανεπιστρεπτί, θα υπάρχουν και συζητήσεις, και ζυμώσεις, και οι τελικές προτάσεις για το πώς θα αλλάξει προς το καλύτερο η πορεία της Ομοσπονδίας, θα προκύψουν μέσα από γόνιμο διάλογο.

Σε αυτό το πλαίσιο, φωνές όπως αυτή του Φασούλα, μόνο αδιάφορες δεν θα είναι. Και μπορεί ακόμα να μην έχει καθορίσει ποιο πόστο θα… διεκδικήσει (δεν είναι το σημαντικότερο), είναι βέβαιο ότι θα θελήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από