Ανακοινώθηκαν οι τελικοί υποψήφιοι για το Hall Of Fame

Ανακοινώθηκαν οι τελικοί υποψήφιοι για το Hall Of Fame

Το Hall Of Fame, έκανε γνωστά τα ονόματα που είναι υποψήφια για την τάξη του 2020, με τους Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ να ξεχωρίζουν.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν γίνει γνωστά τα ονόματα που είχαν προταθεί για να είναι μέλη στην τάξη του 2020 που θα εισαχθεί στο Hall Of Fame του μπάσκετ.

Πλέον ανακοινώθηκαν οι οκτώ τελικοί υποψήφιοι που θα έχουν την ευκαιρία να δουν το όνομα τους να μένει στην… αιωνιότητα.

Από αυτούς ξεχωρίζουν φυσικά ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ, ο σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, και ο Κέβιν Γκαρνέτ. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως μιλάμε για «ιερά τέρατα» της σύγχρονης εποχής που πέτυχαν απίστευτα πράγματα στην καριέρα τους.

Ακόμη μαζί τους θα είναι και οι: Ταμίνκα Κάτσινγκς (WNBA),Έντι Σάτον (προπονητής NCAA), Μπάρμπαρα Στίβενς (προπονήτρια NCAA γυναικών), Ρούντι Τομάνοβιτς (πρώην παίκτης και προπονητής) και Κιμ Μάλκεϊ (προπονήτρια NCAA γυναικών).

Στις 4 Απριλίου του 2020, στην Ατλάντα, κατά τη διάρκεια του φάιναλ φορ του NCAA θα γίνει η τελική επιλογή, ενώ τέλη Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή όπου τα μέλη θα εισαχθούν στο Hall Of Fame.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ