Φενέρμπαχτσε: Κυπελλούχος δια χειρός Σλούκα

Φενέρμπαχτσε: Κυπελλούχος δια χειρός Σλούκα

Η Φενέρ επικράτησε με 74-71 της Νταρουσάφακα στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με τον Έλληνα γκαρντ να κρίνει στο τέλος την αναμέτρηση με βολές.

Ένας ακόμα τίτλος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Νταρουσάφακα με 74-71 στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, με  τον Κώστα Σλούκα να είναι αυτός που έκρινε την αναμέτρηση από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας πανηγυρίζει η Φενέρμπαχτσε, καθώς επικράτησε της Νταρουσάφακα στον τελικό με σκορ 71-74 χάρη στην ευστοχία του Κώστα Σλούκα από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ψύχραιμος στο τέλος του ματς, ευστόχησε σε τρία ζευγάρια βολών και ήταν αιτία για να πάρει και αυτήν την κούπα η Φενέρ.

Οσο και αν προσπάθησε ο Οζμιζράκ και ο Ντεμίρ, το παιχνίδι δεν γύρισε για την Νταρού, η οποία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το… θαύμα της, καθώς νωρίτερα είχε αποκλείσει από το Final 8 πρώτα την Αναντόλου Εφές και στη συνέχεια την Γαλατάσαραϊ.

Ο Σλούκας ήταν κομβικός με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ αλλά και έξι λάθη, ενώ Ντε Κολό και Βέσελι πέτυχαν από 15 πόντους. Ο Χάμιλτον από την μεριά του δεν ήταν αρκετός με τους 20 πόντους του αλλά και 10 ριμπάουντ για την Νταρουσάφακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ