Έτσι θα καταλάβεις αν είναι «meant to be» η σχέση σας ή όχι

Έτσι θα καταλάβεις αν είναι «meant to be» η σχέση σας ή όχι

Και αν είναι και αν δεν είναι, ε, τι έγινε; Πάντως σου έχουμε τους τρόπους να το καταλάβεις!

Θα κολλήσεις με τον ωραίο του σχολείου, θα τον συναντήσεις «και καλά τυχαία» στην παρέα, το ένα θα φέρει το άλλο, ε θα βγείτε και ένα ραντεβού και «τσουπ» αυτό ήταν! Είστε μαζί ερωτευμένα «πιτσουνάκια». Ίσως αυτό να είναι απλά μια ιστορία από ένα Love Story της αγαπημένης σου ταινίας, αλλά ας είσαι αισιόδοξη!

Ρεαλιστικά λοιπόν αν το πιάσουμε το θέμα-άσε τις ταινίες λίγο απ’έξω- έχεις ένα «heart-crash» που πεθαίνεις να καταλήξει σε σχέση, όμως δεν είσαι και τόσο σίγουρη αν είναι εκείνος ο ένας και μοναδικός που πρέπει και που αξίζει να είναι δίπλα σου.

-Step by Step-

Step1. Καταρχάς μην βιάζεσαι! Δεν σε πήραν και τα χρόνια έχω να σου πω! Δες αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, βγείτε το περιβόητο πρώτο ραντεβού, συζητήστε για τα ενδιαφέροντά σας και βγείτε ξανά και ξανά… Μια σχέση θέλει τον χρόνο της, το ίδιο και εσείς.

Step2. Κατά δεύτερον λοιπόν, αφού όλα τα παραπάνω πάνε περίφημα, μην μου προβληματίζεσαι για το αν σου «κάνει», αν είναι αυτό που έψαχνες, και αν μπορεί να σε κάνει χαρούμενη.

Τι εννοείς δεν μπορείς να σταματήσεις να τα σκέφτεσαι όλα αυτά; Φυσικά και μπορείς, αφού σου έχω τα σημάδια που πρέπει να παρατηρήσεις και τότε όλοι σου οι προβληματισμοί θα έχουν εξαφανιστεί!

Finger-cross, βαθιά ανάσα και διάβασε στην gallery τα σημάδια που θα σε αφήσουν να καταλάβεις αν η σχέση αυτή είναι το Meant To Be Love Story σου!!

Έχε στο νου σου και αυτό το άρθρο:Τα social media σκοτώνουν ή βοηθούν τις ανθρώπινες σχέσεις; H Teen Queen γράφει!

Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να σκέφτεσαι τι πρέπει να πεις και πώς! Άλλωστε αν είναι «ο ένας για εσένα» αυτό θα θέλει! Να είσαι εσύ!(και αν ισχύει αυτό τότε +1 από εμάς με πολλή αγάπη).

Ο χρόνος θα περνάει στο «πι και φι». Σαν να κολλάνε οι δείκτες του ρολογιού σου (μην ξεχάσεις να ειδοποιήσεις στο σπίτι ότι θα καθυστερήσεις να γυρίσεις).

Θα είναι σαν τον καλύτερό σου φίλο. Θα νιώθεις άνετη μαζί του και θα νιώθεις πως μπορεί να σε στηρίξει σε όλα!

Πίστεψε στην διαίσθησή σου. Αν είναι εκείνος που θα σε κάνει χαρούμενη θα το καταλάβεις από την αρχή. Μπορεί να ακούγεται ακραίο αλλά μόλις σε διαπεράσει αυτός ο «ηλεκτρισμός» θα καταλάβεις… και το ίδιο συναίσθημα θα έχεις κάθε φορά που τον βλέπεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ