Καββαδάς: «Θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο το μυαλό μας»

Καββαδάς: «Θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο το μυαλό μας»

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση της Εθνικής και τη νίκη επί της Βουλγαρίας, αλλά και το δεύτερο ματς της γαλανόλευκης στην Βοσνία.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ μίλησε ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Εθνικής κόντρα στη Βουλγαρία, αλλά και την αναμέτρηση με την Βοσνία που γίνεται την Δευτέρα.

Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε: «Δεν ήταν ούτε απλό ούτε εύκολο αυτό που πετύχαμε στην πρεμιέρα. Δεν μεγαλοποιώ τον αντίπαλο, που είναι μια σκληρή ομάδα με πείσμα, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις πολλές ιδιαιτερότητες. Είδαμε όλοι αποτελέσματα που συνιστούν μεγάλες εκπλήξεις, όλες οι ομάδες μπήκαμε σε αγώνα με ελάχιστες ημέρες προπονήσεων, οπότε ήθελε υψηλό δείκτη πνευματική ετοιμότητας και εμείς τον δείξαμε».

Σχετικά με το γεγονός ότι επέστρεψε στην γαλανόλευκη, ο Καββαδάς είπε: «Δεν κρύβω ότι η επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα ήταν ένα όνειρο που με γέμιζε με δύναμη και με πείσμωνε και στο διάστημα που πέρασα τις δυσκολίες μου. Φέτος αποδείχθηκε πολύ σωστή η επιλογή μου με τον Ηρακλή, βρήκα τις συνθήκες για να αποκτήσω αγωνιστικό ρυθμό, εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες και ειλικρινά όταν έμαθα την κλήση μου στην Εθνική, ένιωσα πολύ μεγάλη χαρά, ήταν το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλα».

Όσο για τον αγώνα με την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ο Καββαδάς είπε: «Θα είναι και αυτός με διαδικασίες… εξπρές, κάναμε ένα δύσκολο ταξίδι, θα μας πουν οι προπονητές τα βασικά για τον αντίπαλο και θα μπούμε να παίξουμε. Κι εδώ θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο το μυαλό μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι έτσι θα μπορούμε εμείς να ορίσουμε την εξέλιξη του αγώνα και θα έχουμε καλή τύχη για να πάρουμε την δεύτερη πολύ σημαντική νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ