Ολυμπιακός – Χιρόνα 65-60

Ολυμπιακός – Χιρόνα 65-60

Ο Ολυμπιακός με καθοριστική την Καλτσίδου και κορυφαίες τις Μάλτση και Μακόλεϊ, αν και βρέθηκε σε δύσκολη θέση, με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε μεγάλη νίκη επί της Χιρόνα με 65-60.

Σε μια δύσκολη αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τα ζευγάρια των προημιτελικών του Eurocup, οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα μπήκαν πολύ καλά κόντρα στην Χιρόνα. Έφτασαν μάλιστα στο ημίχρονο να προηγούνται με 31-24.

Όμως μια τραγική σε άμυνα και επίθεση 3η περίοδο, έβαλε τις ευρυθρόλευκες σε πολύ δύσκολη θέση. Με κακές επιλογές στην επίθεση και αργά πόδια σε συνδυασμό με λάθος αποστάσεις στην άμυνα, έδωσαν το δικαίωμα στις Καταλανές να τρέξουν ένα επί μέρους 22-10 και να μπουν στο αποφασιστικό 4ο δεκάλεπτο στο +5 (46-41).

Εκεί είχαμε ένα σκληρό μπρα ντε φερ ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως ο Ολυμπιακός με μια φοβερή Καλτσίδου στα τελευταία λεπτά και ένα μεγάλο τρίποντο της Μακόλεϊ, όχι μόνο κάλυψε το αρνητικό χάντικαπ των 5 πόντων αλλά κατάφερε να πανηγυρίσει μια δύσκολη νίκη με 65-60 μέσα στο κλειστό της Γλυφάδας, με επί μέρους σκορ περιόδου 24-14.

Δεκάλεπτα: 19-13, 31-24, 41-46, 65-60.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ