Βιντουρέτα: «Πολύ καλή η απόφαση της FIBA για το BCL»

Βιντουρέτα: «Πολύ καλή η απόφαση της FIBA για το BCL»

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνει τον Σεπτέμβριο η τελική φάση του BCL, με τον κόουτς της Τενερίφης να χειροκροτεί τη ΦΙΜΠΑ.

Η ομάδα του πηγαίνει περίφημα, και στην Ισπανία, και στο BCL φέτος. Ο Τσους Βιντουρέτα θέλει να κυνηγήσει τουλάχιστον μια διάκριση, γι’ αυτό και συμφώνησε (χωρίς δεύτερη σκέψη) με την απόφαση της FIBA για να γίνει Final- 8 τον Σεπτέμβριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί αν περιμένει να πετύχει κάτι (ό,τι κι αν είναι αυτό) στο εσωτερικό της χώρας, δύσκολα θα δει το… τέλος του έργου, καθώς είναι έως κι απίθανο να ολοκληρωθεί το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Τενερίφης υποστήριξε πως το Basketball Champions League, εν μέσω κορωνοϊού, πήρε την σωστή επιλογή και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αναμφίβολα χειροκροτώ την απόφαση που πήρε το BCL, με βάση την οποία δεν αναβλήθηκε δια παντός η φετινή διοργάνωση. Προφανώς και όλες οι ομάδες θα έχουν διαφορετικούς παίκτες, κάποιες διαφορετικούς προπονητές, αλλά η άλλη επιλογή ήταν η οριστική αναβολή της διοργάνωσης. Για αυτό τον λόγο είναι μία πολύ καλή λύση η μεταφορά του τέλος της σεζόν υπό μορφήν Final-8 στο τέλος Σεπτεμβρίου. Είναι πολύ καλή απόφαση, προκειμένου να στεφθεί ο πρωταθλητής για το 2020 και το βρίσκω όλο αυτό πάρα πολύ θετικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ