Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ντουγκαρί στηρίζει Πάρκερ για την προεδρία της Λιόν

Έτοιμος να εμπλακεί και στο ποδόσφαιρο ο Τόνι Πάρκερ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ζαν Μισέλ Ολά.

Ο Ντουγκαρί στηρίζει Πάρκερ για την προεδρία της Λιόν | to10.gr

Ο Ζαν Μισέλ Ολά αποκάλυψε πρόσφατα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι σκοπεύει να παραδώσει σε λίγα χρόνια, την προεδρία της Λιόν. Και το όνομα που ακούγεται περισσότερο για την διαδοχή, είναι αυτό του Τόνι Πάρκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκ των κορυφαίων Γάλλων μπασκετμπολιστών, έχει να παρουσιάσει σπουδαίο έργο στην σύντομη -μέχρι τώρα- θητεία του ως διοικών, καθώς τα επιτεύγματα της Βιλερμπάν, είναι σημαντικά.

Υπέρμαχος αυτής της προοπτικής, είναι και ο Κριστόφ Ντουγκαρί. Αν και δεν έχει παίξει στην Λιόν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 και πρωταθλητής Ευρώπης του 2000, που μετρά 55 συμμετοχές και οκτώ γκολ με την εθνική Γαλλίας, δήλωσε σχετικά:

«Νομίζω ότι όλα μπορούν να συμβούν όταν ασχολείσαι με έξυπνους ανθρώπους, που θέλουν να μάθουν, να καταλάβουν και να ανακαλύψουν. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Τόνι Πάρκερ, αλλά νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ευφυής. Παρακολούθησα όλα όσα πέτυχε η Βιλερμπάν, τον είδα να εκφράζεται και το βρίσκω ενδιαφέρον, μαγευτικό. Νομίζω ότι είναι μια σπουδαία ιδέα, πραγματικά».