Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πρεμιέρα στο Euro με βροχές στην Ελλάδα. Ότι πρέπει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Δημήτρης Παπανικολάου είδε το «Last Dance» και θυμήθηκε τον Ομπράντοβιτς

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θυμήθηκε μια ιστορία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου είδε το «Last Dance» και θυμήθηκε τον Ομπράντοβιτς | to10.gr

Ο Δημήτρης Παπανικολάου παρακολούθησε και εκείνος το «Last Dance» και θυμήθηκε μια παλιά ιστορία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να αναφερθεί στη συγκέντρωση που ζητούσε συνεχώς ο Ζοτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά στο instagram:

«Είδα και την δεύτερη σειρά Last Dance και προσωπικά έμεινα σε ένα κομμάτι. Οι Bulls έχαναν τις πρώτες χρονιές από τους Pistons γιατί δεν αντέχανε το ξύλο, γκρινιάζανε συνέχεια και αντιδρούσαν.

Έχει το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Πίπεν του πώς αντιδρά τις πρώτες χρονιές και πώς τη χρονιά του πρώτου πρωταθλήματος μένει ήρεμος μετά από ένα σκληρό φάουλ, συγκεντρωμένος στο στόχο του.

Κατανόησε ότι κερδίζεις τον αντίπαλο, αν δεν πέσεις στην παγίδα του να σε κατεβάσει και μείνεις συγκεντρωμένος. Τι είναι αυτή η περίφημη συγκέντρωση; Αγνοούσαμε την σημασία της λέξης για μεγάλο διάστημα. Πηδάγαμε, βαράγαμε, τρέχαμε αυτό πιστεύαμε ότι είναι αρκετό.

Μετά δουλεύεις με τον Ομπράντοβιτς. Δεν είσαι συγκεντρωμένος λέει, πάρε 50 κάμψεις. Δεν είσαι συγκεντρωμένος μπες στη γραμμή και ξεκίνα τα σπριντ μέχρι να σφυρίξω. Δεν είσαι συγκεντρωμένος κατέβα στον διάδρομο και τρέχα. Τι στο καλό είναι αυτή η συγκέντρωση αναρωτιόμασταν συνεχώς.

Μια ημέρα σε ένα γήπεδο γινόταν κόλαση στις κερκίδες. Τα αντικείμενα πέφτανε βροχή. Καλεί τάιμ άουτ, αλλά ήταν αδύνατο να δώσει οδηγίες στον πάγκο. Μας πάει κάτω από το καλάθι να μην φτάνουν τα αντικείμενα αλλά και πάλι έφταναν. Αυθόρμητα σκύβαμε το κεφάλι και κοιτάγαμε από πού θα μας έρθουν.

Και λέει τότε. Όποιος δεν κοιτάει το πινακάκι που γράφω και κοιτάει τι συμβαίνει γύρω του για να προστατέψει τον εαυτό του θα βγει εκτός ομάδας. Οι αντίπαλοι κοιτάγανε να διαμαρτυρηθούν και έτσι χάσανε τη συγκέντρωση τους. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς…

Συγκέντρωση στον στόχο και προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από