Φαβορί η Ανδόρα για την τελική φάση της ACB

Φαβορί η Ανδόρα για την τελική φάση της ACB

Οπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Φρανσέσκ Σολάνα, τόνισε ότι είναι εκ των φαβορί για να φιλοξενήσουν τον θεσμό.

Η Ισπανία είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια αναφορικά με την επιστροφή στον κανονικότητά της σχετικά με το μπάσκετ.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo η Ανδρόρα είναι η πόλη που είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει την τελική φάση της ACB, όπως και αναμένεται να συμβεί αυτή το προσεχές διάστημα. Ο τεχνικός διευθυντής της BC MoraBanc Andorra, Φρανσέσκ Σολάνα, τόνισε πως το πριγκιπάτο της Ανδόρας είναι ιδανική επιλογή για να φιλοξενηθεί η τελική φάση της ACB.

Ο Σολάνα δήλωσε χαρακτηριστικά πως:  «Οι φίλαθλοι μας νιώθουν περήφανοι για την ομάδα και τους παίκτες. Νομίζω πως μπορούμε να δώσουμε ένα καλό φινάλε στην  σεζόν, αν οι Αρχές εγγυηθούν πως όλα θα είναι διασφαλισμένα. Να δούμε πως θα ήμαστε στα τέλη του Μάη και αν θα έχουμε δυσκολίες για να παίξουμε στην τελική φάση. Είμαστε πάντα αισιόδοξοι για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά στην Ανδόρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ