Σάγκαντιν εναντίον όλων, ΝΒΑ και Ευρωλίγκας

Σάγκαντιν εναντίον όλων, ΝΒΑ και Ευρωλίγκας

Ο Σμάγκο Σάγκαντιν… απασφάλισε. Πήρε φόρα και τα έβαλε με όλους, λέγοντας κάποιες μεγάλες αλήθειες. Κανείς δεν γλίτωσε από την κριτική του.

Είναι κάποιες στιγμές που θέλεις να τα… πεις. Να τα… χώσεις. Να βγάλεις από μέσα σου, όλα εκείνα που νιώθεις ότι σε ενοχλούν. Κι όταν λέγεσαι Σμάγκο Σάγκαντιν ο λόγος σου έχει μεγαλύτερη αξία. Κι ο Σλοβένος προπονητής, που ξέρει πώς να διαχειριστεί τον λόγο και τα media της χώρας του, βγήκε και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Η Ευρωλίγκα και η FIBA πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνήσουν στο ότι κανείς δεν μπορεί να πάει στο ΝΒΑ, αν οι ομάδες δεν πάρουν τουλάχιστον 5.000.000 ως buy out» είπε και μάλλον έχει δίκιο, καθώς για την ώρα οι Αμερικανοί παίρνουν όποιον θέλουν, σχεδόν όποτε θέλουν. Ο Σάγκαντιν συμπλήρωσε πως «αυτό που γίνεται στην Ευρώπη πρέπει να έχει τον σεβασμό των Αμερικανών. Φοβάμαι πως αν δεν γίνει αυτό, το ΝΒΑ κάποια στιγμή θα αποφασίζει για όσα γίνονται στην ήπειρό μας».

Τα είπε και… ξεθύμανε για το ΝΒΑ, αλλά δεν θα γλίτωνε η Ευρωλίγκα. «Ήταν τεράστια η επιτυχία της Εθνικής Σλοβενίας στο Ευρωμπάσκετ και πρέπει να συνεχιστεί, αλλά πώς; Δεν γίνεται, γιατί οι παίκτες του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας δεν μπορούσαν να παίξουν στα προκριματικά του Παγκοσμίου. Είναι γελοίο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ