Το πιο… όμορφο «φονικό δίδυμο» του μπάσκετ είναι ελληνικό

Το πιο… όμορφο «φονικό δίδυμο» του μπάσκετ είναι ελληνικό

Η ΦΙΜΠΑ ψάχνει το κορυφαίο δίδυμο στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ και φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν δύο τεράστιες Ελληνίδες παίκτριες.

Υπάρχουν παίκτες (και παίκτριες), που έχουν κάνει πράγματα και θαύματα στο μπάσκετ, όμως το άθλημα είναι ομαδικό, είναι συνθήκη συνεργασίας. Μετά την αναζήτηση των κορυφαίων του είδους, η ΦΙΜΠΑ αποφάσισε να αναζητήσει το καλύτερο δίδυμο του γυναικείου μπάσκετ. Παρότι η χώρα μας δεν έχει τόσο υψηλό επίπεδο μπάσκετ, υπάρχει ένα δίδυμο, το οποίο διεκδικεί την κορυφή, αλλά και μόνο που βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων είναι σημαντικό.

Η διεθνής Ομοσπονδία διοργανώνει ψηφοφορία για το κορυφαίο δίδυμο παικτριών, σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Γυναικών. Αν δείτε και τη φωτογραφία θα διαπιστώσετε ότι σε περίοπτη θέση βρίσκονται δύο σπουδαίες Ελληνίδες παίκτριες, η Εβίνα Μάλτση και η Στέλλα Καλτσίδου.

Οι δύο παίκτριες πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας, πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, δείχνοντας ότι υπάρχει ελληνικό μπάσκετ και στις γυναίκες. Αμφότερες έχουν τεράστια ατομική διαδρομή, όμως στην προκειμένη περίπτωση «κρίνονται» (σωστότερα επιλέγονται) για τον άψογο τρόπο που συνεργάστηκαν, προκαλώντας πονοκέφαλο σε αρκετές άμυνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ