H Νταρουσάφακα αφήνει τo Eurocup για το BCL

H Νταρουσάφακα αφήνει τo Eurocup για το BCL

Η τουρκική ομάδα έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την FIBA, ώστε να αφήσει το EuroCup στο οποίο συμμετείχε, και να γίνει μέλος του Basketball Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι δεν… καταστράφηκε η Ευρωλίγκα με αυτήν την εξέλιξη. Στην τελική τι έχει να επιδείξει η Νταρουσάφακα; Ούτε κόσμο δεν έχει, ούτε ιστορική ομάδα δεν είναι.

Ας γίνουμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένοι γιατί ξεκινήσαμε ανάποδα. Δημοσίευμα της Τουρκίας κάνει λόγο πως η Νταρουσάφακα σκέφτεται να αποχωρήσει από τις διοργανώσεις της Euroleague για το BCL.

Σύμφωνα με «trendbasket.net», η τουρκική ομάδα συζητάει με την FIBA,  το ενδεχόμενο να αφήσει το EuroCup  για λογαριασμό του Basketball Champions League.

Η αιτία για να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση είναι πως στην Νταρουσάφακα ήταν ενοχλημένοι από την τα όσα έλαβαν χώρα στο ματς με την Βίρτους Μπολόνια, το οποίο έγινε στην Σερβία κεκλεισμένων των θυρών, μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού.

FIBA και Τούρκοι συζητούν θερμά αυτές τις μέρες και λογικά ο… γάμος θα προχωρήσει, σε μία απώλεια που σίγουρα δεν θα τρελάνει και τόσο την Ευρωλίγκα καθώς ήδη η Νταρουσάφακα έχει χάσει μπόλικη από την αίγλη της μετά την φυγή της Ντόγκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ