Νταρουσάφακα: «Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για το BCL»

Νταρουσάφακα: «Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για το BCL»

Η τούρκικη ομάδα δια μέσω του εκτελεστικού διευθυντής της , Ογκούρ Γελκαλάν, τόνισε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Basketball Champions League.

Ο Εκτελεστικός διευθυντής της Νταρουσάφακα, Ογκούρ Γελκαλάν , επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόσκληση συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Μάλιστα μεταξύ άλλων τόνισε ότι στις αρχές Ιουνίου και σημείωσε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή πρόταση από πλευράς FIBA.

Αναλυτικά:

«Η FIBA κάλεσε επίσημα τη Νταρουσάφακα στο BCL. Πολλές καλές ομάδες αγωνίζονται σε αυτή τη διοργάνωση. Η πρόταση και οι όροι της FIBA είναι πολύ καλοί. Πρόκειται για μία μακροχρόνια πρόταση που εστιάζει στο άθλημα. Οι παράμετροι είναι πιο δυνατές προκειμένου να συντηρηθεί το μπάσκετ. Θα αποφασίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Η FIBA κατανέμει περισσότερα λεφτά από τη EuroLeague. Το μπάσκετ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο αν θέλουμε να μιλήσουμε με οικονομικούς όρους. Τα έσοδα είναι πολύ χαμηλά και χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα. Δεν είναι εύκολο για τις ομάδες. Η κίνηση της FIBA έχει νόημα, δίνει περισσότερα λεφτά στους συλλόγους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ