Καλτσίδου : «Πάμε μόνο για νίκη στην Ισπανία, δεν κοιτάμε τη διαφορά»

Καλτσίδου : «Πάμε μόνο για νίκη στην Ισπανία, δεν κοιτάμε τη διαφορά»

Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Τζιρόνα και ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκες πάνε στην Ισπανία μόνο για τη νίκη και όχι για να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα.

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Τζιρόνα στην Ισπανία την ερχόμενη Πέμπτη μίλησε η Στέλλα Καλτσίδου και τόνισε πως αν οι ερυθρόλευκες θέλουν να προκριθούν στα προημιτελικά του Eurocup πρέπει να πάνε μόνο για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο το να πας εκεί μέσα και να κερδίσεις μία τέτοια ομάδα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά παρόλα αυτά δεν πρέπει να έχουμε κάποιο άγχος αφού αυτό είναι από την άλλη πλευρά. Πάντως σίγουρα θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι κάτι εύκολο αυτό» δήλωσε η Καλτσίδου στο osfp.gr και συνέχισε:

«Σε καμία περίπτωση το +5 από το πρώτο μας είναι διαφορά ασφαλείας. Μπορεί να είναι κάτι το οποίο αγχώνει την αντίπαλη ομάδα, αλλά ξέρουμε όλοι ότι οι 5 πόντοι είναι μία διαφορά στο μπάσκετ η οποία εξανεμίζεται απλά σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο δικός μας στόχος είναι να πάμε εκεί και να κερδίσουμε και όχι να υπερασπιστούμε την διαφορά των 5 πόντων, γιατί αν μπούμε σε αυτήν την διαδικασία θα είναι κάτι πολύ λάθος. Εμείς θα πάμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα, ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Αναφορικά τώρα με το τι πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός από το πρώτο ματς και πως πρέπει να το χρησιμοποιήσει αυτό στην Ισπανία, η διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε: «Πρέπει να κρατήσουμε την καλή μας άμυνα για τα 40 λεπτά. Τη διάθεση που είχαμε στο να είμαστε επιθετικές και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες γιατί είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Σίγουρα η Τζιρόνα θα παίξει με πολύ διαφορετική ψυχολογία στην έδρα της, ξέροντας ότι είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ πλέον. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε το πλάνο και την τακτική, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε εύστοχες».

Τέλος, η Στέλλα Καλτσίδου, σε ερώτηση για το αν μετά τη πρώτη νίκη το δέλεαρ είναι μεγαλύτερο για κάτι παραπάνω στην Ισπανία, απάντησε ότι: «Από τη στιγμή που καταφέραμε τον πρώτο στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι δελεαστική η κάθε πρόκληση. Θέλουμε ως ομάδα να κάνουμε το κάτι παραπάνω, όμως εμείς το βλέπουμε βήμα βήμα, ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και δεν ζούμε σε άλλο κόσμο. Η Τζιρόνα είναι το φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση. Σίγουρα λοιπόν ότι έχουμε την ευκαιρία να αποκλείσουμε μία τόσο καλή ομάδα, φυσικά αποτελεί και ένα τεράστιο κίνητρο για όλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ