Πρωταθλητής για 5η συνεχόμενη φορά ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής για 5η συνεχόμενη φορά ο Ολυμπιακός

Η ΕΟΚ προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την ομάδα του Πειραιά να κατακτάει αήττητη μία ακόμα κούπα.

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών αγνοεί την ήττα από την πρώτη μέρα της επανίδρυσης του τμήματός του. Στις εγχώριες διοργανώσεις έχει μόνο νίκες, όπως και φέτος που νίκησε όποια ομάδα βρήκε στον δρόμο του.

Η χρονιά λόγω του κορωνοϊού δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί και το μοναδικό που απέμενε ήταν η τελική επικύρωση της βαθμολογίας.

Η ΕΟΚ προχώρησε σε αυτό και τον ανακήρυξε ως όφειλε πρωταθλητή Ελλάδος για 5η συνεχόμενη φορά στην ιστορία του! Η ομοσπονδία επικύρωσε την βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με τις Ερυθρόλευκες να κατακτούν και πάλι την κορυφή, ενώ καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται στην Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Eπικύρωση της βαθμολογίας της Α1’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

AO ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ