ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ – ΤΣΣΚΑ 80-98

ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ – ΤΣΣΚΑ 80-98

Η ΤΣΣΚΑ πέρασε σαν... σίφουνας από την Κωνσταντινούπολη, υποχρεώνοντας σε άλλη μια ήττα την Αναντολού Εφές (98-80) με εκπληκτικούς τους Ντε Κολό και Κλάιμπερν.

Η Εφές Αναντολού υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ στο «Sinan Erdem Dome» της Κωνσταντινούπολης για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντική νίκη (98-80) με κορυφαίους τους Κλάιμπερν και Ντε Κολό.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες έπαιξαν επιθετικό μπάσκετ με μεγάλο επιμέρους σκορ και το σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους Ρώσους μπροστά με βραχεία κεφαλή (27-26). Τα πράγματα για την ομάδα του Ιτούδη φάνηκε να ξεκαθαρίζουν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εκεί η άμυνα… έσφιξε, η επίθεση παρέμεινε σε υψηλά στάνταρ και κάπως έτσι η «ομάδα του Στρατού» πήγε στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά (54-43) και τους γηπεδούχους να προβληματίζονται για την ισχνή του εικόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι έμπειροι παίκτες της ΤΣΣΚΑ έφεραν το ματς στον ρυθμό που επιθυμούσαν. Δεν δέχτηκαν κάποιο σερί πόντων, και κατάφεραν να αποσβέσουν την όποια επιθετικότητα των παικτών του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, διατηρώντας επί της ουσίας τη διαφορά που είχαν χτίσει στο πρώτο μέρος (73-60). Μια από τα ίδια και στο τελευταίο δεκάλεπτο με την ΤΣΣΚΑ να παίρνει μια άνετη νίκη με το τελικό σκορ να σταματά στο 98-80.

Κορυφαίοι για τους νικητές ο εκπληκτικός Ντε Κολό με 18 πόντους και 8/11 σουτ, ο Κλάιμπερν με 20 πόντους και ο Χάντερ (13 πόντοι 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα), που έπαιξε και για τον κακό Χάινς.

Για τους γηπεδούχους πήγαν καλά ο «μπόμπερ» Σιμόν (23 πόντοι) και οι Ντάνστον και Άνταμς όμως το… supporting cast των Τούρκων υστέρησε χαρακτηριστικά.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ