Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Βολεύει η Άρσεναλ τους... Λαλάκηδες, έχουν από πέρυσι τη φανέλα της
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Βασιλακόπουλος: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Αυγενάκη»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έστειλε επιστολή στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζητώντας την άμεση έκτακτη Σύγκληση της Ολομέλειας της.

Βασιλακόπουλος: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Αυγενάκη» | to10.gr

Η ΕΟΚ μέσω του προέδρου τους Γιώργου Βασιλακόπουλου, απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) ζητώντας από τον πρόεδρό της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, να προβεί σε έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας «με αφορμή τη νέα τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη». Η ΕΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο του εγγράφου που έστειλε στην ΕΟΕ, τονίζοντας στη σχετική ανακοίνωσή της πως «την άμεση δραστηριοποίηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μέσω έκτακτης συνεδρίασης της ολομέλειας, ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, με αφορμή την νέα τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη». Παράλληλα, η ΕΟΚ δημοσιοποίησε και τη σχετική τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σχετικό έγγραφο της ΕΟΚ, το οποίο υπογράφει ο πρόεδρός της Γιώργος Βασιλακόπουλος προς την ΕΟΕ αναφέρεται:

«Κύριε Πρόεδρε, σας επισυνάπτω τις ανεπίτρεπτες και πρωτοφανείς για το αθλητικό κίνημα δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, με τις οποίες αποδεικνύει ότι σκοπός των νομοθετικών παρεμβάσεών του, είναι ο ασφυκτικός έλεγχος των Αθλητικών Ομοσπονδιών αλλά και των αθλητικών σωματείων και γενικότερα της αθλητικής κοινωνίας.

Ιδιαίτερα επισημαίνω τη τελευταία παράγραφο της δήλωσής του, χαρακτηριστική των επιδιώξεών του.

Για την αντιμετώπιση της ανεπίτρεπτης αυτής στάσης του κ. Υφυπουργού ζητώ την άμεση έκτακτη Σύγκληση της Ολομέλειας της ΕΟΕ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από