Αυτό είναι το μπάσκετ που προσφέρει ο Βασιλακόπουλος

Αυτό είναι το μπάσκετ που προσφέρει ο Βασιλακόπουλος

Όσοι είχαν αμφιβολίες, ας δουν τα αποτελέσματα της ΕΚΑΣΘ, για να καταλάβουν που έχει φέρει το άθλημα ο Βασιλακόπουλος και η παρέα του

Πέρασε στα ψιλά, όπως συμβαίνει δεκαετίες τώρα, γιατί ο κόσμος ελαχίστως ενδιαφέρεται για εκλογικές διαδικασίες. Στη Θεσσαλονίκη έγιναν οι αρχαιρεσίες της τοπικής Ένωσης και… θριάμβευσε ο Σάββας Λόρτος. Ο Βασιλακόπουλος έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την επιτυχία του συνεργάτη του.

Ως συνήθως τα ποσοστά επιτυχίας ήταν εντυπωσιακά. Αλλά για μισό λεπτό! Δεν ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αυτός που αντέδρασε στο μητρώο σωματείων; Δεν ήταν αυτός που χαρακτήρισε «γραφικό» τον Λευτέρη Αυγενάκη, όταν ο υπουργός αναρωτήθηκε αν ξέρει κάτι παραπάνω ο πρόεδρος της ΕΟΚ;

Είσαστε έτοιμοι να αναλύσουμε τη μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του συνδέσμου της Θεσσαλονίκης; Όπως η ίδια αναφέρει στο σάιτ είναι η πρώτη Ένωση της Ελλάδας (χρονικά), κάτι που είναι απόλυτα λογικό καθώς το μπάσκετ στη χώρα το έφερε η ΧΑΝΘ. Η ΕΣΚΑ μπορεί να είναι η μεγαλύτερη Ένωση, όσον αφορά τον αριθμό των μελών – σωματείων, αλλά και η ΕΚΑΣΘ δεν πάει πίσω καθώς έχει 170 ενεργά σωματεία στις τάξεις της. Αυτό αναφέρει η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της, νομίζω ότι είναι 160 κάτι, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Πόσοι πήγαν και ψήφισαν από τους 170, που λογικά έπρεπε να ενδιαφέρονται για την ανάδειξη του προέδρου της Ένωσής τους; Μόλις 53! Στις φωτογραφίες, δε, δεν είναι πάνω από 25, δημιουργώντας μια εικόνα που θα έκανε χαρούμενο τον Νίκο Χαρδαλιά (με την τωρινή του ιδιότητα) και η οποία αντιθέτως θα τον έβαζε σε περισυλλογή, αν παρέμενε διοικητικός ηγέτης στον Αθηναϊκό.

Έρχεται ο «άθλιος» Αυγενάκης και σου λέει «μητρώο συλλόγων». Και πας στις εκλογές και αντί να κατεβάσεις και τα… δέντρα να ψηφίσουν, αντί να τους κάνεις επίδειξη εμφανίζονται 53 για να αναδείξουν το πόσο δίκιο έχουν όλοι όσοι λένε ώρα να ξαναδούμε τις λίστες και τους καταλόγους των συλλόγων.

Στα λόγια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι υπέρμαχος σοσιαλιστικών και πανανθρώπινων ιδεών, λάτρης της δημοκρατικής συμμετοχικής διαδικασίας. Στις εκλογές κατεβαίνουν να ψηφίσουν «Αι ημέτεραι δυνάμεις». Και κάπου σε ένα (φαντάζομαι) χλιδάτο διαμέρισμα στη Βόρεια Κορέα ο Κιμ θα σπάει τηλεοράσεις και καθρέφτες, νιώθοντας ότι είναι γατάκι μπροστά στον πρόεδρο που είναι… λαοπρόβλητος στο 30% των σωματείων, τα οποία του προσφέρουν το 98% της εκλογικής του δύναμης. Σε αυτά τα μαθηματικά ακόμα και ο Αϊνστάιν φαντάζει με πρωτοετή φοιτητή.

Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Αν όμως κάποιοι από εσάς θέλουν τους προέδρους να τους εκλέγει μια οικτρή μειοψηφία να συνεχίσουν να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον πρόεδρο της καρδιάς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ