Μάντζαρης: «Ο Γκάλης ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης, για ντοκιμαντέρ ο Σπανούλης»

Μάντζαρης: «Ο Γκάλης ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης, για ντοκιμαντέρ ο Σπανούλης»

O Έλληνας γκαρντ, με αφορμή του Ευρωμπάσκετ του '87, αναφέρθηκε στον Νίκο Γκάλη και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε για τον καλύτερο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών βάζοντας αναμενόμενα τους Νίκο Γκάλη και Βασίλη Σπανούλη στην συζήτηση.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάλαγα, μίλησε στο OPEN και τόνισε για τον Νίκο Γκάλη: «Έβαλε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης» και συμπλήρωσε σχετικά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Είπαμε για τον Τζόρνταν, εδώ ήταν ο Πίπεν. Ήταν ο ιδανικός μπαλαντέρ για τον Γκάλη και μαζί πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Μας έφερε τόσες επιτυχίες, πήρε και ως προπονητής το Eurobasket, κερδίσαμε την Dream Team».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Μάντζαρης είπε πως είναι: «ένας από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους που υπάρχουν», ενώ αποθέωσε και τον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας: «Πήρε τα πιτσιρίκια στον Ολυμπιακό και τα πήγε στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν μπορεί να το κάνει κανένας αυτό. Ήθελε πάντα να κερδίζει. Είναι επαγγελματίας, θέλει να σε κάνει καλύτερο. Θα σου φωνάξει, θα σε εμψυχώσει. Είναι νομίζω ο κατάλληλος για ντοκιμαντέρ!».

Τέλος, σχετικά με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο Μάντζαρης σχολίασε: «Έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια. Ματς που δεν… υπάρχουν και δεν τα έχουν κάνει ούτε οι Σπανούλης και Διαμαντίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ