Με Ποκουσέφσκι οι πρώτες κλήσεις του Κοκόσκοφ στη Σερβία

Με Ποκουσέφσκι οι πρώτες κλήσεις του Κοκόσκοφ στη Σερβία

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στα ονόματα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας. Εκτός ο Μιλουτίνοφ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι τον θαυμάσαμε με τους Έφηβους της Σερβίας και τώρα αναμένεται να πάρει… μυρωδιά και από την ομάδα των μεγάλων. Ο λόγος για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος είναι ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ για την πρώτη συνάντηση των διεθνών.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι στις επιλογές του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού για την πρώτη… μάζωξη στις 23/6 ενώ εκτός θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «MaxBet Sport», ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας κάλεσε ξανά τον Νίκολα Κάλινιτς, με τον Πόκου να είναι μαζί με τους κορυφαίους παίκτες της χώρας του όντας μόλις 18 ετών.

Συγκεκριμένα, η προεπιλογή των Σέρβων αποτελείται από τους: Μίλος Τεόντοσιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μπράνκο Λάζιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Ράντε Ζάγκορατς, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Νίκολα Γιάνκοβιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Νίκολα Ρέμπιτς, Λούκα Άστσεριτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Στέφαν Ποτ, Στέφαν Τζόρτζεβιτς, Μάρκο Πετσάρσκι, Αλέξα Ραντάνοφ, Ντάλιμπορ Ίλιτς, Στέφαν Γιάνκοβιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Φίλιπ Πετρούσεφ, Λούκα Μίτροβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ