Ανακοίνωσε Έρικ Γκριν η Μπαχτσεσεχίρ (pic)

Ανακοίνωσε Έρικ Γκριν η Μπαχτσεσεχίρ (pic)

Παίκτης της Μπαχτσεσεχίρ είναι, και επίσημα, ο Έρικ Γκριν, καθώς ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα.

Τη φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ θα φορέσει την επόμενη σεζόν ο Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός, που είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, την περίοδο 2016-17, περίμενε προτάσεις από ομάδες της Euroleague, ωστόσο αυτές δεν ήρθαν ποτέ. Έτσι, προκειμένου να αποφύγει την αναμονή, δέχθηκε την πρόταση της τουρκικής ομάδας. Όπως αναφέρει ο ατζέντης του 29χρονου, Μάρκο Γιέλιτς, ο Γκριν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ξανά στη γειτονική χώρα, μετά τη σεζόν 2018-19 και το πέρασμά του από την Φενερμπαχτσέ.

Μέχρι να σταματήσει η φετινή σεζόν, λόγω του κορωνοϊού, έπαιζε στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, φορώντας τη φανέλα της Μπέτις. Η παρουσία του στους Ανδαλουσιάνους ήταν πολύ καλή, καθώς είχε, κατά μέσο όρο, περίπου 20 πόντους ανά αγώνα.

Ο πρόεδρος της Μπαχτσεσεχίρ, Χουσεγίν Γιουσέλ, δημοσίευσε στο Twitter σχετικά με τη μεταγραφή: «Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη φορά που ήταν στη χώρα μας και φόρεσε την φανέλα της Φενέρ. Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μπαχτσεσεχίρ, Έρικ Γκριν. Πιστεύω πως συμβάλλεις πολύ στην αποστολή που έχουμε σε πρωτάθλημα και EuroCup. Τις καλύτερες ευχές μου».

Η επίσημη σελίδα της Μπαχτσεσεχίρ έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Twitter: «Τη σεζόν 2020-2021, ο Έρικ Γκριν θα βρίσκεται στην ομάδα μας. Το όπλο του μπάσκετ θα βρει τον στόχο για την Μπαχτσεσεχίρ για αυτή τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ