Μίροτιτς: «Σας απογοητεύσαμε, ειδικά εγώ προσωπικά» (pic)

Μίροτιτς: «Σας απογοητεύσαμε, ειδικά εγώ προσωπικά» (pic)

Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε την αυτοκριτική του μετά από το χαμένο πρωτάθλημα των «μπλαουγκράνα».

Η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα έχασε το ισπανικό πρωτάθλημα από την Μπασκόνια και ο Νίκολα Μίροτιτς ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Ο πάουερ φόργουορντ των Καταλανών έδωσε συγχαρητήρια στους Βάσκους για την κατάκτηση του τίτλου κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του τονίζοντας ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη και δυνατότερη την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μίροτιτς:

«Αγαπητοί μου,

Πρώτα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε από την πρώτη ημέρα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος, ένας χρόνος προσαρμογής και εκμάθησης.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες εδώ, καθώς θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη στον τελικό. Δουλέψαμε σκληρά και θυσιάσαμε πολλά για να πάρουμε αυτό τον τίτλο. Ωστόσο, θα ήθελα να συγχαρώ την Μπασκόνια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω στον κόουτς Πέσιτς για τον χρόνο του και τη δουλειά του και να του ευχηθώ τα καλύτερα.

Νιώθω ότι σας απογοητεύσαμε, ειδικά εγώ προσωπικά, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν.

Σας το χρωστάμε και το αξίζετε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ