Ολυμπιακός Β’ – Τρίτων 91-75

Ολυμπιακός Β’ – Τρίτων 91-75

Οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στον Τρίτωνα πήραν τη νίκη με 91-75 και ξεκίνησαν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στην Α2 Ανδρών.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός Β’ στην Α2 Ανδρών αφού επικράτησε με 91-75 του Τρίτωνα χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε την αναμέτρηση με το «πόδι στο γκάζι» και έφτασε γρήγορα σε διψήφια διαφορά πόντων. Το σύνολο του Δημήτρη Τσαλδάρη στα τέλη της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με +13 (20-7), ωστόσο ένα μικρό σερί 2-6 έφερε τον Τρίτωνα στο -9 και στο 22-13 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια ο Τρίτωνας μείωσε μέχρι και στους 6 πόντους με τον Μάντζαρη να είναι εξαιρετικός στο διάστημα αυτό, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους. Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν αρκετά εύστοχος έξω από τα 6.75, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με δύο τρίποντα έφερε τη διαφορά στους 16 πόντους και η διαφορά συνέχισε να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, ενώ τις στιγμές όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέσω της καλής τους άμυνας να μειώσουν, ο Απόλλων Τσόχλας ήταν «εκεί» για αποκαθιστά την τάξη και τη διαφορά.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό Β’ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερη αντίσταση από τον Τρίτωνα και να παίρνει μία άνετη και ευρεία νίκη για τη πρώτη «στροφή» της Α2.

Κορυφαίος για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Διονύσης Σκουλίδας που με 5/9 τρίποντα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση τελικώς με 20 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Τσόχλας και Νικολαΐδης με 13 και 11 πόντους αντίστοιχα. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Παπαδημητρίου με 17.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 49-34, 73-54, 91-75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ