Χαριτόπουλος : «Θα είναι μεγάλη αποτυχία να μην ανέβει ο Ηρακλής»

Χαριτόπουλος : «Θα είναι μεγάλη αποτυχία να μην ανέβει ο Ηρακλής»

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στον Ηρακλή τονίζοντας πως θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν ανέβει στην Basket League η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε στον σταθμό «Libero fm» 107,4 Για τη μάχη της ανόδου στην Α2, για τη μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή, αλλά και για τη σημασία της νίκης επί του Αρκαδικού. Επίσης κλήθηκε να σχολιάσει τα μπλακ άουτ που παθαίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς με τον Ερμή Αγιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία της νίκης επί του Αρκαδικού: «Πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και σημασία έχει η νίκη.  Κρατάμε αυτήν από τον αγώνα με τον Αρκαδικό. Περίμενα ότι θα είναι έτσι η Α2 φέτος, με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια. Αν εξαιρέσεις το Περιστέρι, αρκετές ομάδες έχουν μικρές διαφορές και είναι ανταγωνιστικές».

Για τα νεκρά διαστήματα της ομάδας: «Ο νέος προπονητής προσπαθεί να αλλάξει πολλά στην ομάδα και αυτό φαίνεται ήδη. Θέλουμε να μειώσουμε κάποια μπλακ άουτ που παρουσιάζουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν γίνεται να παίζεις καλά 40 λεπτά αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αυτή είναι και η φιλοσοφία του κόουτς».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Αγιά, Στην έδρα του ο Ερμής είναι πολύ δυνατός και γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Πιστεύω τι δουλεύουμε σωστά και θα μπορέσουμε να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το στόχο της νίκης».

Για τη μάχη της ανόδου: «Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, ανεβάζουμε την απόδοση μας. Είναι λογικό, ο στόχος θα πλησιάζει όλο και περισσότερο και καλούμαστε να τα δίνουμε όλα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, το θέλω πάρα πολύ, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα ανεβούμε. Θα είναι μεγάλη αποτυχία. Είναι απόλυτη η επιθυμία μας για άνοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ