Ολυμπιακός Β’ – Πανερυθραϊκός 80-55

Ολυμπιακός Β’ – Πανερυθραϊκός 80-55

Ο Ολυμπιακός Β΄ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Πανερυθραϊκό, επικράτησε με σκορ 80-55 και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς των play-offs της Α2 Ανδρών.

Ο Ολυμπιακός Β΄ επικράτησε με σκορ 80-55 του Πανερυθραϊκού, κάνοντας το 3-0 κόντρα στους αντιπάλους τους και παίρνοντας την πρόκριση για τους τελικούς των play-offs της Α2 Ανδρών, που θα κρίνουν την πρόκριση στη Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου ανέβασαν τη διαφορά ακόμα και πάνω από τους 20 πόντους παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β ήταν φανερά καλύτερα, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και μην αφήνοντας τον Πανερυθραϊκό να πλησιάσει πολύ στο σκορ, κρατώντας έτσι τα ηνία. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν ωραίες συνεργασίες και κυρίως προσπάθησαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό με σκοπό να πετύχουν εύκολους πόντους. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 35-26 υπέρ των Πειραιωτών.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός Β δεν κατέβασε ταχύτητα συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς. Έτρεξε αρκετά στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλε τα μακρινά σουτ και αυτό είχε ως συνέπεια η διαφορά να ανέβει σε διψήφια επίπεδα, σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα των ερυθρόλευκων.

Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους ερυθρόλευκους να ανοίγουν την απόσταση τους στο σκορ και εν τέλει να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στη Basket League.

Δεκάλεπτα: 23-9, 35-26, 56-39, 80-55

Ολυμπιακός (Τσαλδάρης): Παπαδιονυσίου 9 (1), Μωραΐτης 17 (2), Νικολαΐδης 7 (1), Καμπούρης 5 (1), Τσόχλας 4 (1), Σκουλίδας 14 (4), Δρίτσας 3 (1), Χρηστίδης 9, Οικονομόπουλος, Τσάμης 12 (1).

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Ντουζίδης, Βουγιούκας 10, Σκάνδαλος, Καμπουρίδης 9 (1), Στάθης, Παπανικολάου 2, Στασινόπουλος 2, Αθανασούλας 13 (2), Βαρδής, Φιλιππάκος 19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ