Ολυμπιακός: Έκλεισε δύο παίκτες για την Α2

Ολυμπιακός: Έκλεισε δύο παίκτες για την Α2

Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός προχωράει ώστε να κλείσει και αυτό που θα συμμετέχει στην Α2 την νέα χρόνια.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού που θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα έχει ήδη «κλειδώσει» και όπως διαβάστε χθες εδώ στο to10.gr, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν ώστε να κλείσουν και αυτό για την Α2 της νέας χρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Πειραιά έκλεισε τους Ανδρέα Πετρόπουλου και Βαγγέλη Τζόλο. Ο πρώτος είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καστοριά, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των των Ιωνικού Νίκαιας, Πανιωνίου και Δόξας Λευκάδας. Ο δεύτερος είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως γκαρντ και ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ για να ακολουθήσουν αργότερα οι Φιλαθλητικός, Ίκαρος, Εθνικός, Κύμη, Δόξα Λευκάδας και πέρυσι Ερμής Αγιάς.

Παράλληλα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει συμφωνήσει και με τον Παναγιώτη Τσάμη, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που έγινε στον Βόλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν στη σύνθεσή τους και Νίκο Καμπούρη, γιο του Αργύρη.

Ακόμη, προχωρούν και οι περιπτώσεις των Βασίλη Χρηστίδη και Πέτρο Νοέα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δύο παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ