Ολυμπιακός: Ξεκινάει το χτίσιμο για την Α2

Ολυμπιακός: Ξεκινάει το χτίσιμο για την Α2

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ηρεμία αναφορικά με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι δεδομένο πλέον ότι οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα μόνο, την ώρα που προετοιμάζουν το έδαφος για την δεύτερη τους ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στην Α2.

Σε ένα σύνολο που θα ηγηθούν οι άνθρωποι των Ακαδημιών των Πειραιωτών, με μερικούς από τους σημαντικούς Εφήβους αλλά και με αθλητές που έχουν φάει το.. κουτάλι και αυτήν την κατηγορία αλλά έχουν και παραστάσεις από την Basket League.

Ήδη έχουν προταθεί πολλές περιπτώσεις, όμως στον Ολυμπιακό κοιτούν οι παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά που θα προωθηθούν και όχι να τα… καπελώσουν.

Να έχουν λοιπόν συμπληρωματικό ρόλο σε ένα ρόστερ στο οποίο ο Ποκουσέφσκι θα είναι πρωταγωνιστής. 

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει τον νεαρό Τσάμη και εξετάζουν τους… παλιούς που θα ενσωματωθούν στην ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α2.

Στο στόχαστρο τους είναι παίκτες όπως οι Πέτρος Νοέας (Διαγόρας Δρυοπιδέων), Ανδρέας Πετρόπουλος (Καστοριά), Βασίλης Χρηστίδης (Αρης), Βαγγέλης Τζόλος (Ερμής Αγίας) και άλλοι πολλοί, χωρίς ακόμα να έχει τελειώσει κάτι στις περιπτώσεις τους. Ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό κοιτούν και παιδιά από τις Εθνικές ομάδες, τα οποία θα ήθελαν να τα έχουν σε αυτή την προσπάθεια με στόχο την αγωνιστική τους βελτίωση.

Όπως και να έχει η Α2 ειναι ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα, με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να καλείται να δημιουργήσει μια ομάδα που θα σταθεί καλά στην κατηγορία, έχοντας και το -6 της προηγούμενης σεζόν, την ώρα που δίπλα του θα υπάρχουν άνθρωποι που θα τον στηρίξουν στο όλο εγχείρημα όπως οι Αντώνης Κουρμούλης και Νίκος Μπάρλος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι, για να μπορέσει η ομάδα να κανονίσει και τη περίοδο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της, λογικά λίγο πριν τελειώσει και ο Αύγουστος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ