ΑΣ Καρδίτσας-Ολυμπιακός Β’ (58-49)

ΑΣ Καρδίτσας-Ολυμπιακός Β’ (58-49)

Τα... έσπασαν οι παίκτες του Τσαλδάρη και η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων γνώρισε την δεύτερή της ήττα στην Α2 Ανδρών, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το σερί των 8 συνεχόμενων νικών του Ολυμπιακού Β’ Τράπεζα Πειραιά έσπασε ο Α.Σ. Καρδίτσας, επικρατώντας με 58-49 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, στο νεόκτιστο κλειστό του.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν απογοητευτικοί από την περιφέρεια πετυχαίνοντας 5/33 τρίποντα, με τους γηπεδούχους να τους κλείνουν αμυντικά και να τους αφήνουν στους 15 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ήταν σε κακή μέρα, εν τη απουσία του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα γιατί είναι τραυματίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παίκτες όπως ο Αντρέας Πετρόπουλος και ο Βαγγέλης Τζόλος είχαν μαζί 3/17 τρίποντα, δύο παικτες που τραβούν επιθετικά την ομάδα τους από την περιφέρεια. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Κακλαμάνος με 21 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Πετρόπουλος πρόσθεσε 13.

Αυτή ήταν η 6η νίκη της Καρδίτσας στο πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να υποχωρούν στο 9-2, έχοντας και το -6 να τους ακολουθεί από την προηγούμενη σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ