Μπανταλόνα: «Αηδιασμένοι για τα συνθήματα κατά του Γιαμπουσέλι»

Μπανταλόνα: «Αηδιασμένοι για τα συνθήματα κατά του Γιαμπουσέλι»

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Μπανταλόνα καταδίκασε τα όσα θλιβερά συνθήματα ακούστηκαν από μερίδα οπαδών τους με αποδέκτη τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να απόδραση με τη νίκη από την έδρα της Μπανταλόνα (73-83), κάνοντας έτσι το «break» για να αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα θλιβερά συνθήματα που ακούστηκαν με αποδέκτη τον Γκέρσον Γιαμπουσέλι, με τους φίλους της Μπανταλόνα να τραγουδούν εν χορώ το «δολοφόνε, δολοφόνε», με αφορμή το βίαιο χτύπημα του Γάλλου στον Ντάντε Έξουμ στο ματς με την Παρτιζάν στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου: Κλείνει σε ομάδα της Euroleague (pic)

Λίγες ώρες αργότερα η διοίκηση της Μπανταλόνα «έτρεξε» να καταδικάσει τα όσα ακούστηκαν από μερίδα οπαδών μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπανταλόνα:

«Εκφράζουμε την πλήρη αηδία μας για τις φωνές και τις προσβολές που ακούστηκαν από μέρος της κερκίδας μας σε βάρος παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Θέλουμε ακόμα να τονίσουμε, πως μόλις συνέβη το εν λόγω περιστατικό, πάρθηκαν προληπτικά μέτρα και δόθηκαν σχετικές οδηγίες ώστε το φαινόμενο να σταματήσει και να μην επαναληφθεί.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν συνάδει με τις αξίες μας, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό σε όσους συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις, τόσο στους διοργανωτές και τους διαιτητές, όσο και σε αντιπάλους και οπαδούς των ομάδων.

Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους τη συμπεριφορά στις εγκαταστάσεις μας και σε όποιο γήπεδο αγωνίζονται οι ομάδες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ