Νέος χαμός με Γιαμπουσέλε, ξέσπασμα του Ρούντι στους διαιτητές

Νέος χαμός με Γιαμπουσέλε, ξέσπασμα του Ρούντι στους διαιτητές

Η νέα ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στους τελικούς της Liga Endesa, προκάλεσε νεύρα και αντιδράσεις κυρίως από τους Γιαμπουσέλε και Ρούντι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στους τελικούς του ισπανικούς πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά στον πόντο με 86-85, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις πολλών παικτών της «Βασίλισσας» με τους Γιαμπουσέλε και Ρούντι Φερνάντεθ στο προσκήνιο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν ανταποκριθεί όπως θα περίμεναν οι οπαδοί τους στη σειρά απέναντι στους «Καταλανούς», όμως έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ακόμη μία ανατροπή σκηνικού τη φετινή σεζόν με τα δύο επόμενα παιχνίδια να διεξάγονται στην έδρα τους.

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο κατόρθωμα του Λουκάκου με το Βέλγιο (pic, vid)

Αρκετά ΜΜΕ της Καταλονίας κάνουν λόγο για ισχυρά επεισόδια, μετά το τέλος της αναμέτρησης και πολλά νεύρα με τους διαιτητές του αγώνα για τα σφυρίγματά τους.

Ο Γιαμπουσέλε για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, σπάζοντας πράγματα έξω από τα αποδυτήρια, ενώ ο Ρούντι Φερνάντεθ, παρουσιάζεται να έβρισε τους διαιτητές, χωρίς εκείνοι να αντιδράσουν.

Αναμένονται αποφάσεις, για το αν θα τιμωρηθούν οι δύο παίκτες εν όψει του τρίτου τελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες, αύριο Τρίτη (20/6, 22:00).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ