Στη Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν ο Γιασικεβίτσιους!

Στη Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν ο Γιασικεβίτσιους!

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τη νέα σεζόν.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των Καταλανών, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, με τον Λιθουανό κόουτς, να έχει προτείνει εδώ και καιρό τη μείωση των απολαβών του.

Θυμίζουμε πως, η Μπαρτσελόνα «σκούπισε» τη Ρεάλ Μαδρίτης στους τελικούς της ACB, αλλά αποκλείστηκαν από τη Βασίλισσα, στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Το «μήνυμα» του Μίτσελ για Μαρτίνεθ και Ολυμπιακό (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναβάρο:

«Τώρα πρέπει να κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις και αν το έργο είναι καλό, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλό, θα τον ενημερώσουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσει την επόμενη χρονιά με την Μπαρτσελόνα.

Καταλαβαίνει τέλεια τον σύλλογο. Όπως όλοι γνωρίζουν, θα υπάρξουν μειώσεις σε όλα τα τμήματα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Και θα το πετύχουμε.

Του χρόνου θα επιστρέψουμε, χωρίς αμφιβολία. Θα το φροντίσω. Πολύ χαρούμενος με το πώς τελειώσαμε, αλλά ήδη δουλεύουμε πολύ σκληρά την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ