Τόμας: «Είχα δίψα να αγωνιστώ, αλλά έπαιξα μόλις 10 ματς με τον Παναθηναϊκό»

Τόμας: «Είχα δίψα να αγωνιστώ, αλλά έπαιξα μόλις 10 ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ματ Τόμας αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τον Παναθηναϊκό, βγάζοντας παράπονο για το πως εξελίχθηκε η σεζόν.

Ο Ματ Τόμας, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να προσφέρει σκορ με το μακρινό του σουτ. Έπεσε σύντομα όμως θύμα του κάκιστου σχεδιασμού των πράσινων και των κακών επιλογών του Ράντονιτς στις δηλώσεις των ξένων της ομάδας στο εγχώριο πρωτάθλημα,

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να… ξεμείνει στον Παναθηναϊκό προλαβαίνοντας να αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς μέσα στη σεζόν για την Euroleague. Ο Τόμας, κάνοντας τον απολογισμό του μέσω σόσιαλ μίντια για το πως εξελίχθηκε η σεζόν ανέφερε τα εξής:

Διαβάστε επίσης: Για βατερλό ο ΠΑΟΚ με Γκαμπιαντίνι- Τι λένε στην Ιταλία

«Ίσως η μεγαλύτερη χρονιά-πρόκληση της καριέρας μου. Το τελευταίο καλοκαίρι όταν δεν είχα ομάδα, αποφάσισα να περιμένει τη free agency του ΝΒΑ με την ελπίδα να βρω έναν σύλλογο νωρίς. Μετά από 5 μήνες αβεβαιότητας, αποφάσισα να δω τις επιλογές μου στην Ευρώπη.

Υπέγραψα τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη για το υπόλοιπο της σεζόν και είχα… δίψα να παίξω ξανά. Αλλά έπαιξα με 10 ματς στην Ευρωλίγκα. Εξαιτίας των περιορισμών στους ξένους που μπορούσαν να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν δηλώθηκα και η σεζόν μου τελείωσε.

Έβαλα τα δυνατά μου για να διατηρήσω ένα επίπεδο εμπιστοσύνης και τα πράγματα να εξελιχθούν όπως έπρεπε. Έμεινα αληθινός με το ποιος είμαι και συνέχισα να δουλεύω. Είμαι ευγνώμων για τη σεζόν και όσα μου δίδαξε. Όπως πάντα απόλαυσα το ταξίδι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ