Ανατροπή στην Μπαρτσελόνα με Γιασικεβίτσιους: Τελειώνει από τους Καταλανούς (pic)

Ανατροπή στην Μπαρτσελόνα με Γιασικεβίτσιους: Τελειώνει από τους Καταλανούς (pic)

Αν και φαινόταν πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τελικά ο Λιθουανός αποχωρεί μετά από τρία χρόνια από τους Καταλανούς.

Μεγάλη ανατροπή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα! Αν και τα δημοσιεύματα από την Ισπανία τις προηγούμενες μέρες ήθελαν τον Λιθουανό προπονητή να δέχεται γενναία μείωση στις αποδοχές του και να παραμένει κάτοικος Βαρκελώνης, φαίνεται πως τελικά αποχωρεί.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο, ο Σάρας δεν θα μείνει τελικά στην Μπαρτσελόνα και τονίζει μάλιστα πως σύντομα θα υπάρξει και ανακοίνωση. Μετά από τρία χρόνια στην Μπάρτσα, ο Γιασικεβίτσιους έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την Euroleague που ήταν και ο μεγάλος στόχος.

Διαβάστε επίσης: Τρελό «φέσι» του Μπαλτάκου σε ΕΠΣ και Διαιτητές – Εικόνα διάλυσης στην ΕΠΟ

Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Ρομέρο και η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει νέο προπονητή.

UPDATE: Λίγα λεπτά μετά τις 18:00 η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε κι επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιασικεβίσιους. Νέος προπονητής θα είναι ο Ρότζερ Γκριμάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ