Προπονητές, παίκτες και διαιτητές στην Ισπανία άλλαξαν ρόλους σε φιλικό παιχνίδι (vid)

Προπονητές, παίκτες και διαιτητές στην Ισπανία άλλαξαν ρόλους σε φιλικό παιχνίδι (vid)

Η ACB θέλοντας να διαφημίσει το πρωτάθλημα αποφάσισε να αλλάξει τους ρόλους ανάμεσα σε προπονητές, παίκτες και διαιτητές με το αποτέλεσμα να είναι διασκεδαστικό.

Η ACB με έναν… ανορθόδοξο τρόπο διαφήμισε το ισπανικό πρωτάθλημα διοργανώνοντας ένα φιλικό παιχνίδι όπου προπονητές, παίκτες και διαιτητές άλλαξαν ρόλους.

Για τον σκοπό της προώθησης του πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι διαιτητές έγιναν παίκτες, οι προπονητές έγιναν διαιτητές και οι παίκτες έγιναν προπονητές. Το αποτέλεσμα ήταν ξεχωριστό με τον κάθε παράγοντα να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία του.

Διαβάστε επίσης: Ομπράντοβιτς: «Γιατί να δώσω συνέντευξη σε ομάδα στο ΝΒΑ; Σε δημοσιογράφους δε δίνονται οι συνεντεύξεις;»

Οι προπονητές που «ντύθηκαν« διαιτητές ήταν οι Ίμπον Ναβάρο της Μάλαγα, Πέδρο Μαρτίνεθ της Μανρέσα και Μόντσο Φερνάντεθ της Ομπραντόιρο, ενώ οι παίκτες που μετατράπηκαν σε προπονητές αποτελούνταν από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ  Χάουαρντ Σαντ-Ρος που πλέον αγωνίζεται στην Μούρθια και τον Τσάβι Ραμπασέντα της Μπιλμπάο.

Δείτε το βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ