Ο Όκαφορ «έλυσε» το συμβόλαιό του με τη Σαραγόσα και πηγαίνει στην Κίνα

Ο Όκαφορ «έλυσε» το συμβόλαιό του με τη Σαραγόσα και πηγαίνει στην Κίνα

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου με τον Τζαλίλ Όκαφορ με τον Αμερικάνο σέντερ να αποδέχεται πρόταση από την Κίνα.

Ο Τζαλίλ Όκαφορ αποχωρεί από τη Σαραγόσα και την Ευρώπη.

Ο πρώην παίκτης των Φιλαδέλφεια 76ερς και Μπρούκλι Νετς «έσπασε» το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα για να μετακομίσει στην Κίνα για λογαριασμό των Ζεϊζάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς. Ο 27χρονος μέτρησε 11,7 πόντους και 5,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 11 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην ACB και 12 πόντους και 4,5 ριμπάουντ στο FIBA Europe Cup.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκαρνάτσο έγινε… Ρονάλντο και πέτυχε το γκολ της χρονιάς (vids)

Η ανακοίνωση της Σαραγόσα: «Ο Βορειοαμερικανός παίκτης αποφάσισε να αποδεχθεί την τελευταία από τις προτάσεις που του έγιναν από την Zhejiang Ghuangsha Basketball Club, η οποία κατέβαλε τη ρήτρα αποχώρησης.

Από την άφιξή του, ο Οκαφόρ αποτελεί παράδειγμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης. Μαζί με την αξιέπαινη δουλειά των φυσιοθεραπευτών μας, των ιατρικών υπηρεσιών και του προπονητικού προσωπικού, επιτεύχθηκε μια αποκατάσταση που επέτρεψε στον παίκτη να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης στην ελίτ. Μια κατάσταση που τράβηξε την προσοχή αρκετών από τις κινεζικές ομάδες με τη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη. Κατάσταση που αποκρυσταλλώθηκε στην προσφορά που επέλεξε.

Η Casademont Zaragoza θέλει να ευχαριστήσει τον παίκτη για το επίπεδο της δέσμευσής του και του εύχεται καλή τύχη και επιτυχία στη νέα του αθλητική καριέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ