Όλα έτοιμα για τον Πετρούσεφ- Έντονη φημολογία ότι φτάνει αύριο στην Ελλάδα

Όλα έτοιμα για τον Πετρούσεφ- Έντονη φημολογία ότι φτάνει αύριο στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προσθέσει στο ρόστερ του και τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Και…

Σε αντίστροφη μέτρηση ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ. Το περίφημο 48ωρο που ακολουθεί κάθε αποδέσμευση από το ΝΒΑ (διάστημα που μπορεί να εκφράσει ενδιαφέρον άλλη ομάδα από το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα) πέρασε και ο 23χρονος φαίνεται έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για να περάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Σύμφωνα μάλιστα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί; Αύριο θα είναι στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνηση του στους νταμπλούχους.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη έτοιμο το συμβόλαιο, το οποίο περιλαμβάνει όρο αποδέσμευσης από την πλευρά των Ερυθρολεύκων για το καλοκαίρι του 2025, αλλά και όρους εξαγοράς για το ΝΒΑ αν προκύψει πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μια συμφωνία που αν τέλος πάντων όλα κυλήσουν όπως το επιθυμούν οι δύο πλευρές έχει ορίζοντα ως το καλοκαίρι του 2026.  Συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με έναν παίκτη από εκείνους που ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοδοξεί σταδιακά να τον προσθέσει στον κορμό της ομάδας του. Κάποιον με την ικανότητα από τα 2,11μ να παίζει τόσο στο «4» όσο και στο «5».

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στην Ελλάδα και το ΣΕΦ το ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά

Αν όλα πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει οι δύο πλευρές; Με την απόκτηση του ο Ολυμπιακός πλέον θα έχει εννέα ξένους παίκτες στο ρόστερ του (ο Ναζ Μήτρου Λονγκ αναμένεται να πάρει το ελληνικό διαβατήριο του ως τις 10 του Δεκέμβρη), εκ των οποίων μόνο οι επτά θα μπορούν να είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι έξι εξ αυτών διαθέσιμοι για κάθε ματς. Αυτή τη στιγμή εκτός της «ελληνικής» λίστας των Ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ που μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Οι υπόλοιποι επτά είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Στην Ευρωλίγκα δεν υφίσταται πλέον κανένας περιορισμός σε σχέση με την εθνικότητα, έτσι ο Πετρούσεφ μπορεί άμεσα να ενταχθεί στο ενεργό ρόστερ, όντως έτοιμος και διψασμένος για μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ