Ηρακλής : Τελειώνει με Σκάιλερ Μπόουλιν και Βεργίνη, πρόταση σε Βασιλειάδη

Ηρακλής : Τελειώνει με Σκάιλερ Μπόουλιν και Βεργίνη, πρόταση σε Βασιλειάδη

Έτοιμος να ενισχύσει το ρόστερ του είναι ο Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού έκλεισε τους Σκάιλερ Μπόουλιν και Δημήτρη Βεργίνη, έχει κάνει πρόταση στον Κώστα Βασιλειάδη που έμεινε ελεύθερος από την Ομπραντόιρο.

Δυναμικά κινείται στο παζάρι των μεταγραφών ο Ηρακλής.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Σκάιλερ Μπόουλιν, βρίσκονται πολύ κοντά στον Δημήτρη Βεργίνη, ενώ ταυτόχρονα έχουν κάνει πρόταση στον Κώστα Βασιλειάδη.

Ο Μπόουλιν, με τον οποίο έχουν δώσει τα χέρια, είναι ένας παίκτης που φημίζεται για το μακρινό του σουτ. Τις δύο τελευταίες σεζόν, αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη φανέλα της Βίρτζμπουργκ και τα στατισικά του είναι εντυπωσιακά.

11.2 πόντοι με 44.4% πίσω από τα 6.75. Στο παρελθόν έχει παίξει στη Δανία για χάρη της Χόρσενς, στη Σουηδία με τη φανέλα της Σοντερτάλιε, ενώ έχει ξαναπεράσει από το γερμανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ιένα.

Ταυτόχρονα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ κοντά και στον Βεργίνη. Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε ήταν στον Πανιώνιο με μέσο όρο 10.6 πόντους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα για τον Ηρακλή.

Ενώ, ο Κώστας Βασιλειάδης που έμεινε προ λίγων ωρών ελεύθερος από την Ομπραντόιρο έχει δεχθεί επίσης επίσημη κρούση.

Είναι φανερό πως με τις κινήσεις που κάνουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή θέλουν να ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα τους με σκοπό να πραγματοποιήσουν όσο καλύτερη πορεία γίνεται στο BCL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ