Γκρίφιν: «Είμαι χαρούμενος που πλέον θα έχω τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μου»

Γκρίφιν: «Είμαι χαρούμενος που πλέον θα έχω τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μου»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αναφέρθηκε στη νέα του περιπέτεια την Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ και τις προσδοκίες προς το πρόσωπό του.

Από την Ρόδο και τον Κολοσσό, ανηφορίζει για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος παραμείνει στην Basket League και είναι ο πρώτος ξένος της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Ο Αμερικανός γκαρντ από το Σιγκάγο, μίλησε για την επιλογή του να πει το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας, τον οποίο θα έχει στο πλευρό του και όχι απέναντί του.

Αναλυτικά:

-Τι σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;

Αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω την ευκαιρία να οδηγήσω την ομάδα και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

-Είχες μιλήσει με τον Κώστα Μέξα πριν υπογράψεις το συμβόλαιό σου;

Μίλησα με τον Κώστα Μέξα μερικές φορές πριν υπογράψω το συμβόλαιό μου. Μου είπε ότι με προορίζει για τη θέση του point guard. Από τότε που έπαιζα στη Λετονία, η μόνη φορά που είχα αυτόν τον ρόλο ήταν αυτή στον Κολοσσό. Νομίζω ότι εκεί μπορώ να δείξω την πραγματική μου αξία και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ.

-Ο ΠΑΟΚ είναι η 3η σου ομάδα στην χώρα μας. Είναι η Ελλάδα το δεύτερο σπίτι σου;

Ναι, μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στην επιλογή μου να συμφωνήσω με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω την Basket League, μου είναι οικείο το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής στην χώρα.

-Έχεις παίξει στο “PAOK Sports Arena”. Τι είναι αυτό που θυμάσαι από αυτά τα παιχνίδια;

Αυτό που θυμάμαι είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ! Κάθε φορά που έπαιξα ως αντίπαλος στο “PAOK Sports Arena” θυμάμαι ότι ήταν τρελοί, παθιασμένοι και πολύ… θορυβώδεις. Έχω κάνει καλά παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, αλλά πραγματικά είμαι χαρούμενος που πλέον θα έχω τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μου και όχι απέναντί μου.

-Πώς θα περιέγραφες το αγωνιστικό σου στιλ;

Αγωνίζομαι στη θέση του point guard. Αυτό που μου αρέσει είναι να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, αλλά παράλληλα μπορώ να σκοράρω και να βοηθήσω και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα τα ριμπάουντ. Μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες στα δύσκολα και είμαι συνεργάσιμος εντός και εκτός του παρκέ.

-Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορονοϊό. Πώς βίωσες την καραντίνα και πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση για έναν επαγγελματία αθλητή;

Όταν εμφανίστηκε ο ιός και διακόπηκε το ελληνικό πρωτάθλημα, επέστρεψα σπίτι μου και πέρασα πολύ χρόνο με την οικογένεια μου. Ήταν δύσκολα, αλλά προσπάθησα να μείνω σε φόρμα κάνοντας προπονήσεις στο σπίτι μου. Από τότε που έχουμε και πάλι πρόσβαση σε γυμναστήρια και γήπεδα, όλα είναι πιο εύκολα.

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Έχω παίξει τρεις φορές ως αντίπαλος σας στο “PAOK Sports Arena”. Πλέον, ήρθε η ώρα να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω είναι να μας υποστηρίξετε όπως κάνατε και στο παρελθόν, γιατί ένιωσα ότι δίνετε έξτρα δύναμη στους παίκτες της ομάδας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ