Τέρνερ : «Εύκολη απόφαση να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Τέρνερ : «Εύκολη απόφαση να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, έκανε ο Έλστον Τέρνερ, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Έτοιμος να «ματώσει» για τα ασπρόμαυρα είναι ο «νεοαποκτηθέντας» Έλστον Τέρνερ.

Ο 30χρονος Αμερικανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο πατέρας του στη μεταγραφή, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πάτρας στο παρελθόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη:  

«Έχω μιλήσει με τον πατέρα μου για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό που μου είπε είναι πως ο ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ δυνατή ομάδα, όταν ο πατέρας μου αγωνίστηκε στην Ελλάδα», σχολίασε ο Elston Turner Jr. μιλώντας στο www.paokbc.gr για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, αναφερόμενος και σε όσα του είπε ο πατέρας του για τη νέα του ομάδα, την οποία όμως ο Elston Turner ο πρεσβύτερος, δεν πρόλαβε να αντιμετωπίσει στο παρκέ. Αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πατρών τη σεζόν 1990-91, όσα του επέτρεψε ένας τραυματισμός. Ήρθε στην Ελλάδα αμέσως μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη και είδε το ματς της Πάτρας από τον πάγκο. Είναι πλέον προπονητής και από το 2019 βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των Houston Rockets. Η… ατάκα του για τον ΠΑΟΚ, μάλλον επιτάχυνε τις εξελίξεις. «Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για μένα να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει τόσο πολλές και απίστευτες ιστορίες για την κουλτούρα και την παράδοση της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι κι εγώ μέρος όλων αυτών», εξήγησε ο Elston Turner Jr. και αναφέρθηκε στις προσδοκίες που έχει από την επόμενη σεζόν: «Θέλω να είμαστε μαχητές όλη τη χρονιά. Η σεζόν είναι ήδη περίεργη και θα συνεχίσει να είναι λόγω του κορωνοϊού. Πιστεύω ότι εάν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και είμαστε ανταγωνιστικοί, θα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια».

Ο ΠΑΟΚ βάζει στο ρόστερ του έναν πολύ έμπειρο παίκτη, με ικανότητα στο σκοράρισμα και όπως λέει ο ίδιος ο Turner… «Όλοι γνωρίζουν ότι το σκοράρισμα είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα με δείτε σε κάθε αγώνα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να είμαι πάντα ανταγωνιστικός».

Ο Elston Turner Jr. έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στους φιλάθλους της ομάδας: «Σας ευχαριστώ πραγματικά που με δεχτήκατε σε μία τόσο ιστορική και με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, που θα συναντήσω τους φιλάθλους του κι εύχομαι να κάνουμε κάτι ξεχωριστό την επόμενη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ