Μπιτς : «Είμαι σουτέρ, παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα»

Μπιτς : «Είμαι σουτέρ, παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα»

Στην εκτελεστική του δυνότητα έξω από το τρίποντο στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Μπο Μπιτς.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του ΠΑΟΚ έκανε ο Μπο Μπιτς.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας και στάθηκε στο κύριο πλεονέκτημα του παιχνιδιού του που είναι του σουτ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πως βιώνει ο ίδιος την κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο σαιτ του ΠΑΟΚ:

-Ποιες  είναι οι πρώτες σκέψεις σου για την υπογραφή του συμβολαίου σου με τον ΠΑΟΚ;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ! Τόσο η ομάδα, όσο και η πόλη έχουν σπουδαία ιστορία και ελπίζω να γίνω κι εγώ κομμάτι της στην επόμενη σεζόν.

-Πώς περιγράφεις το αγωνιστικό σου στιλ;

Είμαι σουτέρ και θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο παίκτη. Μπορώ να παίξω στις θέσεις «3» και «4», ανάλογα με το που με χρειάζεται η ομάδα.

-Έχεις μιλήσει με τον Κώστα Μέξα για τον ρόλο σου στην ομάδα;

Στη συζήτηση που είχαμε με τον Κώστα Μέξα, μου εξήγησε ότι θέλω να παίζω στο «4» και «ανοίγω» το γήπεδο με το σουτ μου, προκειμένου να βρίσκουν χώρο οι γκαρντς μας.

-Ποιες είναι οι διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη και τη Γερμανία;

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ πιο σκληρό σε σύγκριση με το NCAA. Στη Γερμανία το αγωνιστικό στιλ είναι παρόμοιο με το κολεγιακό, αλλά στην G-League το παιχνίδι έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και πολλά τρίποντα!

-Πώς βίωσες την κατάσταση με την COVID-19;

Η κατάσταση με τον κορονοϊό ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν παράξενα. Ποτέ δεν περίμενα να ακυρωθεί η σεζόν, ήμουν σοκαρισμένος. Με έκανε να καταλάβω ότι ο αθλητισμός δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο ακόμα και για εμάς του επαγγελματίες αθλητές.

-Τι γνωρίζεις για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ;

Δεν ξέρω τόσο πολλά για την Ελλάδα ως χώρα, δεν την έχω επισκεφτεί ποτέ στη ζωή μου, οπότε η χρονιά που έρχεται θα είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία για μένα! Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και σπουδαίους φιλάθλους.

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξέρουν ότι θα φέρω μεγάλη ενέργεια στην ομάδα σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει όσες περισσότερες νίκες γίνεται! Ετοιμαστείτε για πολλά τρίποντα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ