Λάρισα: Κοντά στον δανεισμό του Παπαδάκη και του Τσαλμπούρη

Λάρισα: Κοντά στον δανεισμό του Παπαδάκη και του Τσαλμπούρη

Οι Θεσσαλοί θέλουν τόσο τον Έλληνα γκαρντ του Παναθηναϊκού όσο και τον Έλληνα ψηλό του Κολοσσού για την επόμενη σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση του Λίνου Γαβριήλ, στην Λάρισα θέλουν να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της σεζόν που έρχεται. Οι άνθρωποι του συλλόγου ήδη συγκεντρώνουν τις πρώτες λίστες για τους αθλητές που θα ήθελαν να στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, με δύο ονόματα ήδη να ξεχωρίζουν.

Στην ΚΑΕ Λάρισα έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Κωνσαντίνου Παπαδάκη από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας γκαρντ υπολογιζόταν ως ο τρίτος πλέι μέικερ των Πρασίνων, όμως από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Καλαΐτζάκης έμεινε στο Τριφύλλι, η ομάδα του αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό. Η Λάρισα πιστεύει στις δυνατότητές του και ήδη είναι σε επικοινωνία με την ομάδα του για την απόκτησή του με μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν.

Επίσης αρέσει πολύ και ο Γιώργος Τσαλμπούρης στο τεχνικό τιμ των Θεσσαλών για τις θέσεις των ψηλών. Ο Γαβριήλ ψάχνει έναν Έλληνα που διαθέτει ύψος, ο 26χρονος ύψους 2,16μ ολοκλήρωσε την χρονιά του στον Κολοσσό Ρόδου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Ρόδο αγωνίστηκε για 11 παιχνίδια και είχε 6,4 πόντους κατά μέσο όρο έχοντας και 12/32 τρίποντα και παίζοντας 19 λεπτά ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ