Προμηθέας : Θέλει να επενδύσει στον Τανούλη

Προμηθέας : Θέλει να επενδύσει στον Τανούλη

Η ομάδα της Πάτρας κοιτάζει ζεστά την περίπτωση του 17χρονου σέντερ που ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Εφήβων.

Κοιτάει τον κόσμο από τα 210 εκατοστά και πρόκειται για ένα ταλαντούχο 18χρονο παιδί που ξεχώρισε με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έλαβα χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο λόγος για τον Γιώργο Τανούλη, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο παρκέ και ανάγκασε τους μεγάλους να στρέψουν τα βλέμματα επάνω του, καθώς στην Θεσσαλονίκη ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνει.

Ο 18χρονος σέντερ είναι στα ραντάρ του Ολυμπιακού αλλά και κολεγίων από τις ΗΠΑ, με τον Προμηθέα πάντως από την μεριά του να δείχνει πως κερδίζει την… μάχη της απόκτησής του.

Ο σύλλογος της Πάτρας μέσω της «Πνοής» αλλά και της πρώτης ομάδας βοηθάει τα νεαρά παιδιά να εξελιχθούν και να πρωταγωνιστήσουν και αυτό είναι κάτι που αρέσει και στον ίδιο.
Ο Τανούλης είναι από τα παιδιά που είτε θα βρεθούν άμεσα στον Προμηθέα και θα δουλευτούν από τον Μάκη Γιατρά, ενώ σε περίπτωση που αποκτηθεί, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί κάπου δανεικός ώστε να παίζει.

Ο 18χρονος σέντερ είχε 16.4 πόντους από 71% στις βολές, 52% στο δίποντο και 30% στο τρίποντο, μαζί με 8.6 ριμπάουντ (5.4 αμυντικά – 3.2 επιθετικά), 3.4 ασίστ, ένα μπλοκ και 17 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28.6 λεπτά συμμετοχής σε πέντε αγώνες της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ