Τρίκαλα : Ανακοίνωσαν Φιλντς

Τρίκαλα : Ανακοίνωσαν Φιλντς

Ο Τζον Φιλντς είναι και επίσημα παίκτης των Τρικάλων, με τη θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την απόκτηση του Τζον Φιλντς επισημοποίησαν τα Τρίκαλα, με τον Αμερικανό σέντερ να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Κένταν Φέισι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 30χρονος ψηλός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο κυπριακό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει στις Σαλόν Βιλπάς, Λεβχάρτι, Γκίσεν, Λιλ, Λιέγη και Μονς Ενό

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ Jonn Fields (2.06). Ο 30χρονος Αμερικανός (30/03/1998)  είναι απόφοιτος του Tennessee (2011) και μετά την αποφοίτηση του αγωνίστηκε  σε Lille (Γαλλία), Liege (Βέλγιο) και Belfius Mons (Βέλγιο)

Την φετινή σεζόν ξεκίνησε στο Ισραήλ με την Maccabi Hod Hasharon όπου αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι σημειώνοντας ωστόσο 18 πόντους και μαζεύοντας 15 ριμπάουντ. Στην συνέχεια έπαιξε με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο σε 10 παιχνίδια (7,5 ριμπάουντ, 15,4 πόντους μ.ο).

Ο Fields βρίσκεται στα Τρίκαλα από το βράδυ της Τετάρτης και θα είναι στην διάθεση του Φώτη Τακιανού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο.

 »

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ