Καλογιαννίδης : «Ίσως ο κρισιμότερος αγώνα με τον Κόροιβο»

Καλογιαννίδης : «Ίσως ο κρισιμότερος αγώνα με τον Κόροιβο»

Όσα έγραψε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το ματς-τελικό με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Με μόλις δύο νίκες σε 12 ματς, τα Τρίκαλα δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες, ειδικά κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Κόροιβος Αμαλιάδας, τον οποίον υποδέχονται το Σάββατο (20/1, 18:30 – ΕΡΤ1 Live) για την 13η αγωνιστική.

Αυτό τόνισε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι πρόκειται για τον κρισιμότερο αγώνα ως τώρα, ενώ εστίασε και στον νεοφερμένο τεχνικό, Φώτη Τακιανό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ήρθε η ώρα

Γεια σας φίλοι μου.

Φτάσαμε κιόλας στα μισά του πρωταθλήματος. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο, γυρνάμε στην έδρα μας γι ένα πολύ κρίσιμο αγώνα. Ίσως και ο κρισιμότερος. Προσπαθούμε κάθε μέρα να ενσωματώσουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και δουλεύουμε πολύ σκληρά γι αυτό. Πιστεύω ότι έχουμε φτάσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Επειδή είμαστε μια βδομάδα με τον coach Τακιανό και δεν έχουμε προλάβει να βάλουμε πολλά πράγματα αμυντικά και επιθετικά, κλειδί για το παιχνίδι θα είναι η ενέργεια, το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Ξεκινάμε απο την άμυνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην επίθεση.

Σίγουρα υπάρχει πίεση και άγχος αλλά ελπίζουμε να βγει θετικά γι’ εμάς μέσα στο γήπεδο. Ο Κόροιβος έχει ίδιους στόχους μ εμάς και θα έρθει για να κυνηγήσει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες!

Φίλιππος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ