Κρουμπάλι : «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Κρουμπάλι : «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ο Ουσμπάν Κρουμπάλι ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να ενθουσιάζονται ακόμη, γιατί όλα θα κριθούν στο τέλος.

Στην καλή αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος ανέφερε πως δεν πρέπει να υπάρχει ενθουσιασμός αυτή τη στιγμή, γιατί στο τέλος της σεζόν είναι που κρίνονται όλα.

Παράλληλα, o Αμερικανός σέντερ τόνισε πως το παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο θα είναι δύσκολο και αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο All Star Game.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κρουμπάλι στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς παίρνουμε νίκες που χρειαζόμαστε για να είμαστε μέσα στους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σημαντικό για εμάς βέβαια, είναι να μην ενθουσιαζόμαστε! Είμαστε ικανοποιημένοι από τις νίκες, αλλά δεν είμαστε χαρούμενοι, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και όλοι θα κριθούμε στο τέλος.

Στην Ευρώπη είμαστε πλέον σε καλύτερη θέση για την πρόκριση, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Το καλό είναι ότι η κατάσταση είναι στα χέρια μας και δεν μας απασχολούν τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Στο μυαλό μας όμως, είναι μόνο το ματς με τον Φάρο στη Λάρισα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε στη νίκη.

Εν τω μεταξύ, έχει ανοίξει η ψηφοφορία για το All Star Game. Αυτό το παιχνίδι είναι μια γιορτή για τους φιλάθλους. Εμάς μας ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας μέσα στη χρονιά. Αν οι φίλαθλοι πιστεύουν ότι μου αξίζει να βρίσκομαι εκεί, θα είναι τιμή μου, αλλά αυτό που με απασχολεί εμένα, είναι τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας για Ελλάδα και Ευρώπη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ