Άρης : Πολύ κοντά στον Σούλερ

Άρης : Πολύ κοντά στον Σούλερ

Οι Κιτρινόμαυροι, παρά τα προβλήματα που έχουν και τα BAN που τους βαραίνουν, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή.

Και τι έγινε που έχει τόσα BAN στην… καμπούρα του; Και τι έγινε που έχει καταπέσει λόγω χρειών η εγγυητική επιστολή του; Και τι έγινε που η FIBA έχει τονίσει με κάθε επισημότητα στην ΕΟΚ, πως οι ομάδες της Basket League δεν αγοράζουν εάν δεν φτιάξουν τα χρέη τους γιατί θα έρθει γερό πρόστιμο;

Ο Άρης δεν φαίνεται να τα λογαριάζει όλα τα παραπάνω, η ομοσπονδία είναι σε περίοδο διακοπών και μακριά από τα καθήκοντά της λόγω… COVID και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν.

Έτσι οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων έχουν ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με πάρα πολλούς αθλητές, με έναν εξ αυτών να είναι ο Τζαμάλ Σούλερ που πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή.

Ο 34χρονος παίκτης αρέσει πολύ στον Καμπερίδη, θεωρεί ότι είναι αυτός που είναι ικανός να τραβήξει τον Άρη στο σκορ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει και πρόταση στο τραπέζι.

Υπήρχε μία οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία το τελευταίο διάστημα καλύφθηκε και όλα δείχνουν, πως παρά τα BAN και τις απαγορεύσεις, ο Άρης θα προχωρήσει στη συμφωνία μαζί του.

Ο Σούλερ πέρσι είχε 13.5 πόντους και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο στην Basket League, οντας εκ των κορυφαίων αθλητών του Γηραιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ