ΓΣΛ Φάρος – ΠΑΟΚ 101-89

ΓΣΛ Φάρος – ΠΑΟΚ 101-89

Ο ΓΣΛ Φάρος πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση νικώντας τον ΠΑΟΚ με 101-89 και πήρε βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για να μείνει στην Basket League. Η ομάδα της Λάρισας έφτασε στους 18 βαθμούς όντας ισόβαθμος με Κύμη και Άρη στην ένατη θέση. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος έχοντας πλέον 21 βαθμούς. Το σύνολο […]

Ο ΓΣΛ Φάρος πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση νικώντας τον ΠΑΟΚ με 101-89 και πήρε βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για να μείνει στην Basket League. Η ομάδα της Λάρισας έφτασε στους 18 βαθμούς όντας ισόβαθμος με Κύμη και Άρη στην ένατη θέση. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος έχοντας πλέον 21 βαθμούς.

Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν αγωνίστηκε καλά στον αμυντικό τομέα με τους γηπεδούχους να μην έχουν πρόβλημα στην επίθεση. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και το 36′, όμως σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι βρήκαν τρία τρίποντα και σφράγισαν τη νίκη.

Στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ έλεγχε την αναμέτρηση όντας μπροστά το σκορ. Ο Φάρος ήταν αυτός που με ένα σερί 7-0 ανέκτησε το προβάδισμα (36-33), με το ημίχρονο να βρίσκει ισόπαλες 49-49 τις δυο ομάδες.

Ακόμα και στην τρίτη περίοδο το παιχνίδι ήταν μεγάλο ντέρμπι με το προβάδισμα να αλλάζει κάτοχο συνεχώς και το 30′ της αναμέτρησης να λήγει 75-73 υπέρ του Φάρου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν διαθέσεις για να ηττηθούν, παίρνοντας προβάδισμα έξι πόντων (91-85). Έκτοτε, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους, διευρύνοντας μάλιστα το προβάδισμα με το τελικό σκορ να είναι 101-89.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ