Μέξας : «Κρατάμε την αντίδραση, να βελτιώσουμε την άμυνα μας»

Μέξας : «Κρατάμε την αντίδραση, να βελτιώσουμε την άμυνα μας»

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας από την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (114-80).

Τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ υπογράμμισε ο Κώστας Μέξας.

Ο κόουτς του Δικέφαλου μετά το φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό εντόπισε αρκετά προβλήματα, όπως είναι το κομμάτι της άμυνας, αλλά όπως εξήγησε κρατάει την αντίδραση που έβγαλαν οι ασπρόμαυροι σε ένα σημείο του αγώνα με μπροστάρη τον σουτέρ, Μπο Μπιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ:

«Ήταν το πρώτο φιλικό για όλους μας μετά από έξι μήνες ουσιαστικά απραξίας, κάτι που ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ έντονο. Τα παιδιά μπήκαν μέσα και ήταν εντελώς εκτός ρυθμού, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι και επιπέδου, αλλά έχει παίξει ήδη και τρία φιλικά και αυτό το σοκ το έχει ξεπεράσει», σχολίασε αρχικά ο Κώστας Μέξας και συνέχισε: «Σίγουρα η εικόνα μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν πολύ μακρά από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά από την άλλη είναι και απόλυτα φυσιολογικό. Οι μέρες που είχαμε βάλει ως τώρα σαν προπόνηση άμυνάς ήταν ελάχιστες, και απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν λογικό να μας εκθέσουν πάρα πολλές φορές. Αυτό θα μας βοηθήσει όμως να δούμε που πρέπει να εστιάσουμε στο αμυντικό κομμάτι κάτι που είναι άλλωστε και στο πρόγραμμά μας. Έχουμε συμπεράσματα, που μπορεί να μην είναι ασφαλή, αλλά θα μας βοηθήσουν να διορθώσουμε και να δουλέψουμε πολλά».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει και πράγματα που κρατάει από το σημερινό φιλικό παιχνίδι και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε μετά το κακό ξεκίνημα και θεωρούμε ότι για αρκετό διάστημα μπορέσαμε να πάμε σε ταχύτητες και συνεργασίες που θέλουμε και στις οποίες μπορούν να ανταποκριθούν τα παιδιά. Έχουμε ακόμη μπροστά μας πολύ δρόμο και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχουμε ομάδα με παιδιά που καταλαβαίνουν και έχουν διάθεση να ακούσουν και να δουλέψουν. Μέρα με τη μέρα και σε κάθε φιλικό πιστεύω ότι θα είμαστε βελτιωμένοι κι αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αν και θα πάμε χωρίς κανονική προπόνηση, θέλουμε να δείξουμε βελτίωση, κυρίως στο κομμάτι της άμυνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ